KEEWAY MBP C 1002V

10 199,00 €
.

Výbava/Info: Úplne nový C1002V pretvára estetiku cruiserov pritom zostáva verný svojim klasickým koreňom. Tento moderný cruiser poháňaný dunivým motorom V-twin s objemom 997 ccm vyniká svojou uvoľnenou siluetou a poskytuje skvelé jazdné zážitky na ceste.

Duniaci V-Twin motor
997ccm V-twin motor s valcami pod uhlom 80 ° - nadčasový dizajn, ktorý vždy zaujme vzhľadom aj výkonom. Predný svetlomet : Svetlomet obsahuje štyri jednotlivé svetlá v kruhovom dizajne, ktorý ponúka klasický vzhľad a tú najlepšiu viditeľnosť.

5” TFT LCD displej
Plne farebný prístrojový panel zobrazuje všetky dôležité jazdné metriky na prvý pohľad a ďalšie možnosti prispôsobenia. Užívateľsky prívetivý kokpit ponúka pohodlné riadidlá a vysoké zaoblené zrkadlá.

Popis

Dokonalé dvojité sedlo
Sedadlo spolujazdca je pohodlné a zároveň je aj praktické operadlo pre väčšie pohodlie pri sólovej jazde. Uvoľnená jazdná pozícia dopĺňa uvoľnenú siluetu C1002V.

Stabilná, pohodová jazda
Ultra široká zadná pneumatika prenáša výkon na vozovku a poskytuje vynikajúcu istotu na ceste. Pohodovú jazdu podčiarkne sekundárny pohon remeňom.

Horizontálny dvojitý výfuk
Nízko umiestnené dvojité tlmiče výfuku dotvárajú charakteristický vzhľad C1002V ako custom cruiser s výrazom.

Detaily produktu

Tabuľka dát

Typ Vozidla
Chopper/Cruiser
Kategórie
Motocykle
Objem motora
997 ccm
V pobočke
Šamorín
Najazdené Km:
0 km
Rok výroby
nová
Výkon: (od-do kW)
65 kw

Špecifické referencie

Reviews

No customer reviews for the moment.