CFMOTO GLADIATOR Z1000 SPORTR

18 127,00 €
.

Výbava/Info: Viac výkonu, viac zábavy, viac emócií, viac bezpečnosti, viac pohodlia, lepšia ovládateľnosť a to všetko pre najlepší zážitok z jazdy. Bugina Z1000 Sport R ponúka toto všetko aby vaše dobrodružstvo v sedadlách nebolo dobré, ale to najskvelejšie aké len môže byť. A nielen to, malá korba, navijak a ťažné zariadenie značne rozširujú akčný rádius využitia R-ka.

Popis

Motor typu V-Twin prešiel jemnou optimalizáciou konštrukcie hláv valcov, čo viedlo nielen k zvýšeniu krútiaceho momentu, ale predovšetkým k vyššiemu výkonu. Na dosiahnutie týchto zlepšených parametrov bolo potrebné prepracovať aj sacie a výfukové potrubie. Model „R“ teraz prináša 90 koní výkonu aj s pomocou vstrekovania Bosch, ktoré udržuje motor v optimálnom chode bez ohľadu na teplotu okolia či nadmorskú výšku.

Motor pracuje s dvoma módmi: ŠPORT a NORMAL, pričom každý mód disponuje individuálnou grafikou a tým aj rozdielnym režimom výkonu a krútiaceho momentu. T-Box umožňuje prepojenie so smartfónom cez aplikáciu CFMOTO RIDE, čo znamená okamžitý prístup k palubným údajom v reálnom čase napr.: množstvo paliva, stav batérie, záznam o jazde, samodiagnostika vybraných základných funkcií pred jazdou…

Detaily produktu

Tabuľka dát

Kategórie
Štvorkolky
Objem motora
1000 ccm
V pobočke
Šamorín
Najazdené Km:
0 km
Rok výroby
nová
Výkon: (od-do kW)
66 kw

Špecifické referencie

Reviews

No customer reviews for the moment.