SYM JET14 EVO 125i ABS LC (R3)

2 999,00 €
.

Výbava/Info: JET14 dlhodobo jeden z najúspešnejších modelov SYM v celej Európe, prichádza s úplne novým dizajnom a technológiami. Ekonomický, užitočný a štýlový – to je charakteristika v skratke.  Priestor pod sedadlom sa zväčšil, zátka nádrže sa presunula dopredu, čo zvyšuje komfort. Zároveň sa predĺžil rázvor a držiak na kufor.

JAZDITE POHODLNE

Rám JET14 EVO je podobný rámu novej SYMPHONY ST. Predĺžený rázvor, A.L.E.H. uchytenie motora a 120 mm širšie zadné koleso prispievajú k zvýšenému komfortu jazdy a stabilite. Podlaha je zmenená tak, aby mohol mať jazdec nohy v dvoch polohách.

Popis

ORIENTOVANÝ NA POUŽÍVATEĽA

Vďaka vpredu umiestnenej zátke nádrže bolo možné zväčšiť priestor pod sedadlom na 28L, takže sa sem zmestia väčšie prilby.

Nová 5 palcová LCD prístrojovka obsahuje údaje bežné z ostatných modelov SYM: rýchlosť, otáčky motora, hodiny, napätie batérie, teplotu chladiacej kvapaliny, palivo, kontrolku bočného stojanu, údaje o vzdialenosti. Navyše je na prístrojovke zobrazená vonkajšia teplota.

Dvojkanálový ABS brzdový systém je tiež štandardnou výbavou.

FUNKČNÉ VYLEPŠENIA

V štandardnej výbave je nosič kufra, takže ho nemusíte zvlášť dokupovať. Flexibilitu dobíjania zabezpečuje dvojitý USB konektor – USB-C a USB-A. Pribudol aj výstražný trojuhoľník.

Detaily produktu

Tabuľka dát

Typ Vozidla
Skútre do 125ccm
Kategórie
Skútre do 125ccm
Objem motora
125 ccm
V pobočke
Šamorín
Najazdené Km:
0 km
Rok výroby
nová
Výkon: (od-do kW)
9,3 kw

Špecifické referencie

Reviews

No customer reviews for the moment.