VOGE SR1 125i ADV

3 290,00 €
.

Objav svet mimo asfaltu

Hľadáš borca čo vie napnúť svaly? Možno už poznáš môjho brata VOGE SR1, celkom fešák, ale trochu konzerva, mimo asfalt sa necíti ideálne. Ja som ale z iného cesta, alebo z inej cesty, ak chceš. Offroadu sa nebojím. Volajú ma SR 1 ADV 125 a som crossover.

Popis

Parametre a výbava z ríše snov

Limity? Nepoznám. Tak si poď užiť dobrodrúžo na trailoch. Mám motor čo zvládne aj záludnejší terén – objem 125 ccm a výkon 8,5 kW. Ver mi, stačí to na poriadnu zábavu, záleží len na tvojej odvahe. Priehradový oceľový rám vydrží veľa a podvozok ťa udrží v pohodlí. Jasné, Pamír spolu nezdoláme, ale do susednej dediny prefrčíš cez polňačky ako na dakarke.

Že chceš byť v meste elegantný? Ale samozrejme! Viem byť za slušňáka. Mám sofistikované systémy aktívnej bezpečnosti s nezávislým dvojkanálovým ABS, vypínateľnou trakčnou kontrolou TCS a výstrahou núdzového brzdenia ESS. Plexi? Elektricky nastaviteľné, to ti v mojej kategórii nikto iný nedá.

K tomu bezkľúčové štartovanie, gigantický LCD prístrojový panel, full LED osvetlenie a prednú kameru s HD rozlíšením 1080p. Všetkým môžeš ukázať čo všetko sme spolu zdolali. 

 Že si človek 21. storočia? Tak vitaj na palube, smartfón si prepojíš s mojim displejom a okrem manažovania hovorov si môžeš tiež zapnúť turn by turn GPS navigáciu. Samo, že všetko vo farbe a s poriadnou dávkou užitočných dát k lepšiemu pocitu z jazdy.

Zapamätaj si, s VOGE SR1 ADV máš mesto aj kopce na dosah ruky! Pohodlie, mega výbava, športový look a agilita, to žiaden môj konkurent neponúka. Prestaň si vyberať medzi funkčnosťou a zábavou, keď so mnou môžeš mať to aj to.

Detaily produktu

Tabuľka dát

Typ Vozidla
Skútre do 125ccm
Kategórie
Skútre do 125ccm
Objem motora
125 ccm
V pobočke
Šamorín
Najazdené Km:
0 km
Rok výroby
nová
Výkon: (od-do kW)
8,5 kw

Špecifické referencie

Reviews

No customer reviews for the moment.